Mina egna bilder, …

och de som jag valt ut till favoriter jag lagt upp under 2018. Jag lovade att göra ett urval av dessa när jag i ett tidigare inlägg valde ut mina fotovänners bilder från 2018 –Mina favoriter. Det är inte enkelt med egna bilder då alla på något sätt ger ett minne, en tanke om något positivt för mig. Allt som blir till bilder gör ju det av någon anledning, vi fotar sällan utan att ha tanke i huvudet. Detta gäller även för mig så därför är det svårt och blev några fler än vad jag tänkt mig från början.

Det är familjen, olika fototekniker, perspektiven, bildredigering, hur vintern 2018 såg ut, den första fjärilen. Ja, många tankar som dök upp när jag kollade igenom arkivet och skulle tro att jag kunnat välja ut många fler då alla betyder något för mig. Men nu är valet gjort och lägger upp ovanstående galleri som mina egna favoriter.

Imorgon är det dags för vår första fototräff 2019 och nya bilder att se fram mot. En ny fotoresa påbörjas …

Fotografering är ett sätt att känna, att beröra, att älska. Det du har fångat på bild är fångat för alltid… Den kommer ihåg små saker, långt efter att du har glömt bort allt.

-Aaron Siskind-

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.