Med blickpunkten på bilden,

… är vi, ett gäng tjejer som tillsammans startat en fotoklubb  Blickpunkten -”Med bilden i fokus” i Luleå. En grupp för oss som delar intresset för fotografering och vill göra det med andra. Tillsammans ska vi utvecklas och ge varandra utmaningar som ska resultera i förutbestämda mål och kreativa bilder, genom gemensamma inspirationsträffar och utflyktsmål. Vi ska även ha möjlighet till att bjuda in föreläsare och nya inspirationskällor. Alltid med bilden i blickpunkten. Här kommer det snart att hända spännande saker och massor av bilder kommer att läggas upp. Bilder som vi fotat, redigerat och kanske kreerat vidare.

Några av oss har sedan tidigare egna bloggar och fotosidor, vilka du kan hitta länkar till på våra respektive presentationssidor. Vi träffas också på FB med en egen grupp där vi utbyter tankar i smått och kanske stort ibland, ger varandra snabba tips och idéer.

Vår blogg ska vara en möjlighet för oss att skriva av oss lite och även ha möjlighet att delta i olika fototeman, alltid gemensamt.

Alla bilder här tillhör fotografen och vill du på något sätt använda någon av dessa måste du be fotografen om lov. Det gör du genom att skicka ett meddelande genom vår kontaktsida.

Vi hoppas att du tycker om våra bilder och på det sätt vi ser dem. Vi är alla så olika i vårt fotoande och vad vi gillar att fota, vilket gör vår gemenskap extra spännande.
Vill du vara en av oss är du välkommen att kontakta oss för mer information och när vi har nästa fototräff.

I samarbete med studieförbundet Vuxenskolan i Luleå –

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.