Under september månad, det är vår utmaning. Ingen exakt röd tråd men kanske lätt rosa, vi gör ett försök och alla dagar fungerar det kanske inte med kameran men en kul utmaning och som jag tidigare skrivit och läst i Göran Segeholms bok ”Konsten att ta vinnande bilder” – En bild om dagen håller psykdoktorn borta. Själv ska jag fota med vidvinkel (den där som mest bara ligger i skåpet) en hel månad och även lite blixtträning – det är en utmaning som heter duga för mig – objektivbytaren.

Cristina ”Cricco”

Mina bilder kommer främst att spegla vad jag har för mig dag för dag och det blir mycket natur, därför börjar jag med något helt annat.

*

Eva

En bild om dagen med ett grönt skönt tema. Vill gärna spegla något fint, skönt, grönt från varje dag.

Ewa

Mitt tema – Det offentliga rummet. Hur det ser ut påverkar mig mycket. Med mina bilder denna månad vill jag visa de offentliga rum där jag befinner mig.

 

 

Gunbritt

Min kamera har havererat så min utmaning denna månad blir fotografering med telefon

Malin

Jag ska varje dag försöka hitta och dokumentera något guldkorn under min dag. Gärna lugna harmoniska guldkorn som får mig att stressa av, njuta och må bra.

Margareta

Mitt september, en bild om dagen blir vidvinkel – varierar endast kamera och även blixten ska få komma till användning mellan varven. Försöker att hitta nytt i mig själv då jag inte är någon vidvinkelfotograf men vill ändå få fram Margareta i bilderna – hoppas att du ser att det trots allt är jag som fotat och mitt seende, en helt vanlig dag.