Kvällen för HEMSIDAN

Den 2 november möttes vi på det vanliga stället – Vuxenskolans lokaler i Södra Hamn – för att för första gången få tillgång till vår hemsida som Margareta jobbat så frenetiskt med. Tack Margareta!

Nu skulle vi alla få tillgång till hemsidan och möjligheter till redigering – skapa bildgallerier och skriva texter. Hurra!!

Det var läge för lite felsteg kan jag ju villigt erkänna. Jag har alltid lite bråttom och vill så mycket och, som sagt, testar gärna lite före de instruktioner som Margareta gav oss.

Vad händer då? Jo då, Cristina (undertecknad) har ändrat i huvudet på första sidan!!! Tänk att jag aldrig lär mig: lyssna först, handla sedan.

Nåja, det var inget som inte gick att ändra – så klart!

Så skulle vi göra bildgalleri och med egna bilder, därför hade vi alla våra egna datorer med så vi hade tillgång till bilderna. Det var ju jättekul! Vi jobbade frenetiskt för vi ville ju se våra bilder på vår hemsida. Det är ju därför vi är fotografer ju, vi vill ju visa vad vi gör!

Allt gick väl ganska smärtfritt, men så visade det sig att vissa kommandon glömdes bort så bilderna kom en och en, eller före beskrivande text, eller flera gånger av samma bilder. Hugaligen, inte lätt men kul.

I slutet av kvällen hade vi väl lyckats med det mesta vi tog oss före i alla fall och nu sitter jag här hemma, dagen efter, och skriver mitt första blogginlägg.

Yours truly

Cristina

Foto: Maritha Juhlin
Foto: Maritha Juhlin

 

 

2 Responses

  1. Margareta

    Att göra lite eljest gör ju också att man lär sig. En annan sak, jag känner igen mig själv i dig, att testa och inte alltid läsa först men det är så jag många gånger hittat svaren.Törs man inte försöka så blir det inte något heller.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.