Phuuu!! Nu kan jag slappen av… på rulle…

Det värsta med en resa det är å packa! Springer som en yr höna fram å tillbaka…mestadels tillbaka… ”Vad höll jag på med egentligen”… Hoppar mellan alla göromål. Stress?! Vadå, förstår inte vad du menar med det…? Det värsta (igen) för en Parkinson är stressen… Kroppen å knoppen fungerar inte som den ska å då går det ännu saktare.

Mitt i allt bestämde jag mig för att fara på stan och inhandla lite grejer… Kom på då hastigt och lustigt: ”Jag köper en ny resväska.” De hemma var för små för en Indienresa och de stora var uråldriga tunga dinosaurier. Hem å fylla på den nyinköpta följeslagaren.

Slängde i mig maten medan de sista alstren hamnade i väskan. För ovanlighetens skull så var väskan inte Super full. Fanns gott om plats. Dilemmat nu var att handbagaget bara får väga 7-8 kg… Min vägde 9,9 kg!!! Vaaaad kameror med tillbehör, som objekt väger! Men fotogrejer måste man vårda ömt….

Samling… Kom bara 5 min för ”sent” till samlingen. Men hade ändock nästan 2 tim på oss… Allt gick trots allt bra…

Övernattar på mysiga Best Western- Arlanda Hotellby. Upp tidigt 05:15 för fortsatt färd mot Indiens äventyr. Har en lång tripp framför mig imorgon lördag.

2 Responses

  1. Margareta

    Härligt det låter, att stressa för något positivt gör inte så illa. Ett handbagage som bara får väga 7-8 kilo har jag aldrig hört talas om. Nu är du på plats och njuter av allt som resan ska ge dig. Du har garanterat inte regn, regn och mera regn men så var ju inte heller resten av fototjejerna med.

    Ska bli så kul att se dina bilder under resans gång – ha det gott och njut av livet på plats.

  2. Malin

    Ja fy för att packa! Men det är det värt i slutändan.

    Hoppas resan gick bra!

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.