India… Here I come!

4 dagar kvar!!! Here I come again!!

Nu är det dax för årets resa till det underbara Indien…

Jag tror det blir 5 gången jag åker till Ayurvedans land.

IMG_6113

– Sinnenas land…

Ska njuta de 3 veckor jag ska tillbringa där. Rehabresa som jag kallar det. Massage/behandling efter Ayurvedans lära varje dag med varm olja, samt god och vegetarisk mat… underbart vacker miljö att promenera i… lite att göra… Det gäller att komma in i det lugna tempot som råder där… Långt borta från stressen och jäktet att hinna med allt. Ska jag ta med mig någon bok? Brukar inte hinna med att läsa någon. Men det svåraste blir som vanligt att få med mig så lite som möjligt för det blir ju mycket att ta med hem… Nu ska ja ha med mig packningen i en större resväska! …

3 Responses

  1. Cricco

    Maritha, ha det nu så jättebra och njut varenda minut! Vi ska tänka på dig när vi traskar omkring i huvudstaden till helgen. Dina kommande bilder blir något att se fram emot. Kram

  2. Margareta

    Så underbart men jag kommer att sakna dig och din lyster i Stockholm till helgen. Men ser fram mot att läsa i bloggen om dina upplevelser blandat med spännande foton.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.