Ett tag sedan sist, …

och det beror inte på att vi lagt ner eller inte vill. Nej, anledningen är att vi inte tagit oss tid och inte heller hittat utrymme där vi kan gå igenom sidan och hur vi ska arbeta vidare med den. Jag som ”utbildare” har inte heller hunnit fixa någon bra manual eller prioriterat denna då vi tillsammans haft en del roliga, intressanta och lärorika aktiviteter.

Vad har vi då gjort sedan sist förutom våra träffar där vi både visat och tittat på bilder samt gått igenom olika tänk vad gäller bildkritik, kamerainställningar mm på vårt vis och … haft en social samvaro med mycket skratt och kanske en del inspiration och tankar kring framtiden.

Vi har varit på gemensamma fotoutflykter till Skellefteå, runt Luleå med efterföljande ”afterphoto”. I början av augusti deltog vi i ”Konst i det gröna” sedan har vi haft en mycket intressant och inspirerande besök av Anna Toresdotter som gav oss en hel del, alla verkade inspirerade och mer än nöjda. Anna gav oss också två fotouppgifter som vi ska redovisa och hon ger oss konstruktiv kritik av resultatet.

Nu i september var vi till Umeå och träffade Kicki Mannberg som gav oss sina tankar och idéer kring gatufoto och annat där hon berättade om sin skaparanda med kameran och hennes projektidéer, så bra och hon är också en fantastisk idékläckare och vi hoppas självklart att vi kan fortsätta träffa henne. Så kul och jag ser verkligen fram mot ytterligare möten.

I oktober ska vi också ha en utbildning i studiofotografering i Boden, återkommer och berättar mer när detta är avklarat och vi är lika saliga över det som allt annat vi gemensamt har anordnat.

November, en resa till Stockholm och fotomässan – ska bli hur kul som helst med alla vi underbara tjejer. Allt detta sker i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.