Hur tänker jag kring vår grupp?

Det var ett för mig i alla fall stort lyft att lämna den traditionella fotoklubben och kliva ut i det okända för att pröva våra vingar.

Jag tror mig veta att det gäller nog oss alla lite till mans.

Jag känner stor tillit till oss som grupp, men särskilt till Eva och Margareta som drar det tunga lasset med planeringar, idéer, rent pappersarbete och mycket annat. Tack för det J

Jag tycker att det är tråkigt att några har lämnat oss, men hoppas på att vi får fler tillskott framöver. Samtidigt kanske gruppen inte ska bli för stor så att vi tappar styrfart. I nuläget verkar vi vara tämligen homogena när det gäller möjligheter att delta i våra olika evenemang och ju fler som är med desto roligare har vi – tycker jag i alla fall. Se Umeå som ett lysande exempel. Hur kul var inte det. Studiofotokursen hos Andreas Fernandez var ju också en sådan härlig upplevelse.

När jag ser tillbaka på den tid vi hittills har haft tillsammans så tycker jag att vi åstadkommit väldigt mycket. Jag hoppas och tror att det kommer att fortsätta vara väldigt givande med våra sammankomster och utflykter – allt i fotograferandets anda.

Per aspera ad astra!

Vid datorn – Cricco

  1. Margareta

    Tack Cristina, men utan er skulle vi ju inte ha något. Sedan tror också jag att dina tankar står för alla oss andra. Tycker också att vi faktiskt åstadkommit mycket under den korta tid vi trots allt varit tillsammans, även om det ibland känns som – gjorde vi något, lärda vi oss något – men ja det tror jag att vi gör.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.