Hur kul som helst, …

är det inte att sitta och försöka få ihop ett utkast till en hemsida för oss glada och härliga fototjejer. Visst, det är mycket arbete men vad gör väl det när ett resultat så sakta visar sig. Sedan ska vi självklart utveckla det vidare tillsammans. Klockan är efter midnatt och om ca fem timmar är det dags att stiga upp för att med buss, tåg och flyg ta mig till Luleå. Linköping har visat sig från en bra sida i veckan och jag hoppas att temperaturen stiger även hemma i Luleå – jag tar med mig en del av temperaturen … hoppas jag.  Har hunnit med det mesta av de dagsverken jag skulle och det känns helt okej. Kameran har fått vila samtidigt som jag har kunnat lämna in en kamera för rengöring, tänk att jag måste åka med den till Linköping för en stortvätt – vi behöver fler sådana kompetenser utanför kameramärkenas egna kemtvättar. Nej, nu är det dags att packa ihop både datorn och mig själv – så god natt och hoppas att ni hittar hit och får ta del av vad några fototokiga luletjejer pysslar med mellan jobb, passionärsliv och familj.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.