Våren är här,,,

Just nu känns det som våren är här, på riktigt. Ljuset, slasket, den gråa snön, skaren som bär tidigt på morgonen och fåglarna. Idag var vi ut och sökte fåglar, såg några svanar men det är för mycket snö där vi befann oss. Men nu kommer det bli några tidiga morgnar för att åka ut med bil och möta våren och ljuset. På våren uppstår vårtröttheten och själv fick jag lära mig härom veckan att det kan ha att göra med påfyllnaden av D-vitamin. För att jag ska bli piggare så tänker jag äta lite mer D-vitamin är jag brukar. Men förutom det så ska jag fylla min själ med vackra vårfärger. Så från mig till er en vårbukett. Hoppas ni också piggas upp av den.

…av Eva Karlsson

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.