Jag har gjort det igen …

”tappat” bort ett flertal sidor i vår meny. Jag gör inte något medvetet och är försiktig varje gång, då det hänt en gång tidigare, den gången med värre resultat. Vi har ganska många sidor i våra bildgallerier och kanske att det är en av orsakerna som gett mig problem -men även de går att lösa.

Nåja, fick i alla fall in två nya sidor och det är fritt fram för oss att lägga in nya bilder 2020. Kör hårt är min tanke till er och några har satt igång året. Vi hade vår första fototräff i måndags och det var kul att träffa alla och påbörja året med förhoppningsvis mycket inspiration. Själv kan jag inte påstå att jag fotat något, kameran har legat still under en lång period. En höst för många år sedan var jag trött och mådde inte helt bra, att då gå ut på långpromenader med kameran var läkande och gav min själ så mycket positivt. Därför tror jag att det skulle kunna vara detsamma nu då jag upplever stor sorg och behöver ge mig själv något som återigen kan läka och hjälpa min själ. Jag tror på det som Göran Segeholm skrev i sin bok ”Konsten att ta vinnande bilder”, -En bild om dagen håller psykdoktorn borta.

Bilderna jag tog igår kanske inte är de jag kommer att minnas som mest men det finns ett viktigt men, -jag tog fram kameran och fick två bilder till vårt fototema, ”Veckotemat 2020” där vi har 78 olika utmaningar att välja mellan och ska klara av 52 av dem, eller är det kanske 53 i år.

Nu ska jag i alla fall fundera över hur jag ska få fram resterande bilder under året, hur jag peppar mig själv. Ha ett fint år till er alla och ta fram kameran för att senare komma ihåg ditt 2020.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.