Ett trevligt avslut, …

Ett härligt avslutoch en kort planering av nästa år med förhoppningsvis nya utmaningar och inspirerande träffar. Maritha visade härliga bilder och berättade om sina resor till Indien och hennes rekreation där.

För övrigt var det mycket surr och alla var glada. Vår värdinna Eva hade ordnat en trevlig och estetiskt vacker dukning med en hel del godsaker och vi övriga bidrog med våra uppgifter som vi nog också lyckats med. Allt smakade bra och vi njöt i fulla drag. Att vi sedan är ett fantastiskt bra gäng som inspirerar och ger varandra tips och tricks hela tiden genom det vi ser och upplever, både tillsammans och helt allena.

Under året har vi haft tretton möten med olika teman. Sedan har vi anordnat fem olika aktiviteter. Vid våra träffar har vi gått igenom och tänkt till vad gäller bland annat bildkritik, fotografins historia och en hel del annat som visats genom bilder, diskuterats och försökt att analysera. Vi har även haft äran att vara domare i Umeå fotoklubbs interna klubbmästerskap. Under augusti deltog vi i ”Konst i det gröna” vilket också skapade en del kontakter för framtiden och trots vårt väder så håller vi alltid humöret uppe och ger oss inte. I september hade vi en inspirationskväll med konstnären Anna Toresdotter. Vi åkte även på en gemensam helg till Umeå med fotande och workshop med Kicki Mannberg, en gatu- och konsertfotograf i Umeå.  Oktober gav oss en helg med studiofotografering i Boden och Andreas Fernandez och senare en kväll och föreläsning om bildkritik. November var det dags för vår fotoresa till Stockholm och fotomässan i Älvsjö (där en del nya kontakter också skapades) samt besök på fotografiska.

Som slutsats av allt detta kan jag konstatera att vi har varit (och är) en mycket aktiv grupp och mer lär det bli. Ha det gott alla vänner och njut av ledighet, även om kameran får gå, vi syns och hörs igen inom en snar framtid.

Allt detta sker tack vare vårt samarbete med studieförbundet Vuxenskolan i Luleå.

  1. Malin

    Vi har verkligen hunnit med mycket, och det är alltid roligt och inspirerande att träffas!

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.