Vy, … (93 av 365+1)

347 - Vy, ... - Margareta
347 – Vy, … – Margareta

över Luleå åtminstone en del av den från Ormberget – där skidstadion finns med skidskytte, elljuspår och en mindre slalombacke. Även ett skönt strövområde övriga årstider. Idag var området också fyllt av grillande solälskande livsnjutare. Eftersom jag håller på att helt byta kameramärke måste de olika objektiven testas och idag var det makro som gällde och jag tror att mitt liv med Sony kommer att ge mig fotoglädjen tillbaka – mina små händer mår mycket bättre med en (eller två) modeller mindre format och vikt på kamera. Tycker att detta objektiv även fungerar bra för annat – Sony FE 90/2,8 G OSS Macro. Även en vy över staden känns helt ok, inte så nära.

Tema 347 – Vy, …
Kategori: 365 foton 2016 hos Blickpunkten. 
Du finner fler deltagare hos 365 foton 2016 genom länken

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.