Vi går mot ljusare tider,…

posted in: Gemensamma bildgallerier | 2

 

Vårfärger – av Eva

Nu går vi mot ljusare tider. Det känns. När jag stiger upp, ljuset flödar in i lägenheten och de härligt orangegula tulpanerna vänder sina blad mot solen utanför, det är underbart! Tänk vad ljuset gör med oss, i alla fall mig. Ljuset som också är så viktigt i ett fotografi. Och det behöver inte vara mycket ljus men det ska vara ”rätt” ljus eller ljussättning. Så som kontrast mot vårens glada, härliga ljusstrålar så har vi nu, i dessa ljusa tider en utmaning som heter ”low key” dvs att fotografera en bild som går i mörka toner, men med ljus. För att se vår utmaning kan du gå in på vårt gemensamma bildgalleri, Low key.

Njut av vårsolens fina strålar.

//Eva

2 Responses

  1. Margareta

    Underbara färger i dina vackra tulpaner och jag är precis som du, jag lever upp och njuter av ljuset som fullkomligen strålar genom mina skitiga fönster och allt damm virvlar upp och ger den vita snön utanför en stor konkurrent – det vita dammet.
    Ja, inte känns det helt enkelt med low key just nu, tur jag hunnit lite så jag får fortsätta och leta bokstäver.

    • emikarlsson

      Har hittat några få bokstäver. Satsar på low key några dagar nu tror jag.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.