Växtkraften, … (178 av 365+1)

är alltid så stark hos den fantastiska mossan och skapar vackra miljöer i gamla landskap.

Växtkraft, ... - Margareta
Växtkraft, … – Margareta

Tema 354 -Växtkraft, …
Kategori: 365 foton 2016 hos Blickpunkten. 
Du finner fler deltagare hos 365 foton 2016 genom länken

4 Responses

 1. maltanita

  Visst är det vackert med mossan som här ser att helt tagit över den gamla stenmuren och vad som ser ut att vara en gammal bro. Fina och samstämda färger rakt igenom.

  Är lite nyfiken på hur ni som gemensamt lägger in bilder här för att försöka klara årets utmaning tänker. Tittar ni aldrig in hos andra deltagare för att se hur de tolkar alla dessa teman ? Diskuterar ni era egna bilder, ger varandra ideér och fototips ?

  Ser sällan att någon annan kommenterar här hos er vilket jag tycker tyder på att ni inte kommenterar hos andra. Lite synd för det är just det som iallafall för mig är en stor och givande del av att delta i utmaningen. Att se hur andra tolkar teman, att få inspiration, dra lärdom, få ideér och tips när det gäller fotografering.
  Är absolut inte ute efter att själv få fler kommentarer, är väldigt nöjd som det är, bara lite nyfiken då ni är en grupp. Ska bli intressant att få läsa vad ni svarar, om ni svarar ;-)

 2. Margareta

  Jag ska försöka svara på din fundering kring hur vi tänker eller inte tänker. Du har rätt i att vi är dåliga på att kolla runt och jag kan ju bara svara för mig själv men tror att jag har ett flertal med mig i detta svar. Vi bestämde i gruppen att vara med och samtliga för utom jag och Eva har ingen erfarenhet av detta och sedan är vi sju personer som på olika sätt har väldigt mycket runt ikring oss och tiden inte ens till detta vill riktigt räcka till. Då vi lottat våra olika teman blir det också att hinna med förutom allt annat som vi ska diskutera och försöka lära oss när vi träffas. Under sommaren har vi haft ett uppehåll men när vi träffas första gången till hösten ska vi diskutera bilderna – både bildkritiskt och vad fotografen tänkte med bilden.
  Vi är superdåliga och jag personligen har inte ens hunnit fota i den utsträckning jag velat under året, inte första året det blivit så. Tanken är i alla fall att vi ska bli mer hemtama med att lägga ut bilder och tänka bild.
  Självklart är det viktigt i ett tema att kolla runt och få egen inspiration, jag tittar på en del bilder av dig och inspireras mycket av att åka till Malta bland annat =)

  Detta år är ett ”träningsår” och jag vet inte om vi fortsätter men då under förutsättningen att samtliga deltagare kolla, kommenterar och ger bildkritik.

  Eftersom det tog några dagar innan du fick ett svar förstår du kanske hur ofta vi kollar in på vår egen sida – nu är det bara … klara samtliga teman.

  Anita – jag kommer när tiden är mig ikapp, om den kommer och vilket jag tror varje år att jag trappar ner och ska hinna så mycket av det jag verkligen brinner för – tyvärr har det inte hitintills blivit så men den dagen kanske kommer =)

 3. Malin

  Och jag svarar för mig själv, förutom att jag har ont om tid pga aktivt föreningsliv med barnen inom idrott så har jag stora problem med nacke, axel och diskutbuktningar som gör att jag måste minimera hårt min tid framför datorn på fritiden, sitter framför dator hela dagarna på jobbet och det sliter hårt. Täta besök hos kiropraktor och sjukgymnastik sen i våras.

  Därför kan jag inte vara så aktiv som jag vill med denna annars så underbara hobby :(

 4. emikarlsson

  Vi svarar viss för oss var och en :-). Att delta i denna utmaning som grupp och för ett flertal av oss publicera bilder på nätet är också en utmaning. Bra med dina funderingar, maltanita. Vi tar till oss och får diskutera detta. Det kan vara en bra lärdom för framtida gemensamma projekt. Och förutom det så är det svårt med bildkritik. //Eva

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.