Vägskäl, … (23 av 365+1)

posted in: 365 foton 2016 | 1
352 - Vägskäl - Margareta
352 – Vägskäl – Margareta

är något vi alla kommer till vid olika tidpunkter i livet och att välja är inte enkelt. Ska vi ta den raka vägen eller svänga av någonstans – vilken riktning blir den rätta, den mest spännande och är någon av vägarna helt fel och vi kör vilse någonstans? Det är inte lätt och jag har nog provat de flesta av dem, men vet fortfarande inte vilken som är ”rätt”. Det kan vara ganska spännande att köra vilse ibland, vad finns bakom nästa kurva? Med mitt lokalsinne är det inte konstigt att jag gärna väljer GPS:en som min räddare i nöden. Som min körskolelärare sade en gång, -Är du verkligen från Luleå? När jag var helt desorienterad på Bergviken, som idag till och med är mitt bostadsområde. Detta vägskäl ger dig fri tolkning.

Tema 352 – Vägskäl
Kategori: 365 foton 2016 hos Blickpunkten. 
Du finner fler deltagare hos 365 foton 2016 genom länken.

  1. Malin

    Det är roligt att testa nya vägar, iaf att få uppleva nya saker och så. Men vid de svåra vägskälen i livet där väljer jag trygghet.

    Kram

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.