Vacker, … (87 av 365+1)

är den verkligen min orkidé när den nu står i full blom och knopparna står i kö. Kan inte sluta fota försöker bara hitta lite nya vinklar men det är inte helt enkelt. Varför har då samma blomma två olika färger i bilderna? Ja, det beror på ljuset, den ena bilden är fotat i ett fönster med dagsljus som hade ett starkt men ändå milt ljus. De två andra är fotade i starkt solsken i motljus samtidigt som jag även reflekterade ljuset mot blomman. Lite olika bländare är också använt – tror jag.

Min gula orkidé blommar också fortfarande och knoppas, har jag kanske lärt mig att sköta dem? Vem vet eller så gillar de att stå i rampljuset av min kamera så de håller ut.

Tema 335 – Vacker, …
Kategori: 365 foton 2016 hos Blickpunkten. 
Du finner fler deltagare hos 365 foton 2016 genom länken.

 

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.