November rusar, …

och det är inte länge till vi går in i ett nytt år med massor av ny energi och nya kreativa tankar. För visst är det väl så att något sker varje nyår och vi tror … i år ska det ske. Nu har jag en dryg månad kvar och kan alltså med lugn och ro fortsätta på samma sätt som jag gjort hela 2015, vad gäller mitt fotograferande – inget nytt under solen. Och det kanske står för de flesta i vårt land då solen varit frånvarande en stor del av året, men det betyder inte att de också saknat inspiration . För min del har den varit borta det här året, oavsett väder, men som sagt nästa år.

Nu är jag i Linköping sedan mitten av förra veckan och har funderat en del över hur framtiden ska se ut och vad som behövs för att jag överhuvudtaget ska försöka igen. Jag tror jag vet … få upp rumpan ur soffan och testa lite av alla de olika projekt som funnits i alla fototidningar under året.

Men om jag går tillbaka till här och nu så fick jag ett eget litet projekt att fota. Några svampar, hur intressanta kan de vara? Se och fundera själv varför jag var tvungen.

Vi syns och hörs snart igen, kanske här eller på en annan plats i närheten av mig eller dig. Nu ska jag koncentrera mig på TV ett tag.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.