Naturmedel (35 av 365+1)

posted in: 365 foton 2016 | 2

För knappt två veckor sedan åkte jag på en dunderförkylning. Innan dess var det många år sedan jag var förkyld. Det som var lite komiskt var att jag två dagar innan jag åkte dit, blev bjuden på en hälsoshot på gymmet, ngt som skulle vara bästa medicinen för immunförsvaret så här i förkylningstider. Kanske blev min kropp chockad av så mycket naturmedel så där på en gång?

 

IMG_9483 fb

Tema 204 – Naturmedel
Kategori: 365 foton 2016 hos Blickpunkten. 
Du finner fler deltagare hos 365 foton 2016 genom länken.

2 Responses

  1. maltanita

    Det var ju lite skumt att du efter den där ”hälsohoten” råkar ut för en dunderfökylning ! Men jag tror på de naturmedel du visar här, speciellt avocado och ginger :-) Gott och nyttigt, Fin bild på godsakerna och en tolkning mitt i prick :)

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.