I väntan på något bättre, …

kanske till dagar för att ta mig ut för att fota till vårt gemensamma tema – 365 foton 2016 – har jag suttit och testat foton med olika ramar. Det kan ge en vision av hur en bild skulle se ut som tavla och vilken typ av passepartout som kan passa. Att upptäcka att något så simpelt som smältande is kan bli ganska spännande är intressant, eller vad tycker du? Det är i betraktarens ögon konsten finns, eller? Att sätta upp en tavla på väggen som är ett eget verk måste vara ett av de trevligaste ”man” har i sitt hem, att veta att det där är en stor del av mig och det är min produktion. Vilken känsla … hmmm, jag ska ”tapetsera” mina väggar med egen konst och sedan bara njuta av det jag ser … får se vad någon annan i hemmet har för åsikt om det.  Ordspråket säger ju, -Trägen vinner.

Jag ser i alla fall fram mot första inlägget i temat och till den dag vi kan säga, nu är vi på gång. Ha en fin fortsättning på det nya året 2016 och om du som läser detta inte tillhör vår fotogrupp – kika gärna runt bland våra gallerier och förhoppningsvis hittar du något som du gillar, kommentera – det gillar vi.

Ps. Om du studerar bilderna kanske du också ser en hel del i dem, saker som jag inte visste fanns med. =) Berätta om du ser något annat än vatten och is.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.