Har landat…

Det är fjärde resan som tar mig ned till ”Sinnenas” land. Har landat för några dagar sedan i huvudstaden Trivandrum i Kerala, Indien. Eftersom jag har erfarenhet av att tiden går fort här nere på plats så borde det inte förvånat mig att det skulle ta ett antal dagar innan jag skulle ha tid att åstadkomma något inlägg här i etern. Men det tar alltid några dagar innan man kommit till rätta och har orken att skriva. Resan är lång och tar på krafterna. Men det hör till och går inte att göra någonting åt…
Som sagt var nu har jag landat på flera sätt.

Samling inför avfärd till vårt HomeStay.
Samling inför avfärd till vårt HomeStay.
Vårt HomeStay by night
Vårt HomeStay by night
Det första målet, kokosnöt
Det första målet, kokosnöt och banan

Tillbringar 3 veckor på ett Home Stay – Wild Palms On Sea, fast det återstår bara 2 veckor nu. Man kan tyckas med vårt schema i hand att vi skulle ha gott om tid på dagarna. Dagarna startar klockan 06:30 upp med 2 intag av medicin (västerländskt och Ayurvedisk) med 1/2 timmes mellanrum och därefter ytterligare 1/2 tim innan frukost. Kroppen är rätt så stel efter 5-7 timmars sömn på en rätt så hård madrass, så därför hjälper lite stretchövningar för att komma igång.
Vad är på agendan då? -Behandlingar. Duschning. Konsultation. 3 mål om dagen. Informationsträffar. Fördriva tiden med en bok. Vila – vila å vila… Samt fotograferande.

Strandlivet utanför muren
Strandlivet utanför muren
Liten fångst för hårt arbetande fiskare
Liten fångst för hårt arbetande fiskare

Eftersom jag tillbringat 3 tillfällen tidigare på detta ställe så finns det inte alltför många objekt kvar att upptäcka. Nya personer, iof i vår grupp som kan bli förevigade. Gruppen består av deltagare från olika platser från vårt avlånga land, från Gällivare till Kalmar. Orsaken för och förväntningarna på att vi är här är olika. Men av dessa veckor vill man ha ut så mycket som möjligt. På grund av att vi får behandlingar med varma oljor och energikrävande DeToxar, så får vi hålla oss från sol, bad, turist- och shoppingturer.
Längre in i vår behandlingsperiod får vi över någon tid på dygnet för att ”släppa loss”…
Nu är det dax för några timmars nattsömn. Det måste också in i dagens schema…

Blomster
Blomster

image

 

 

2 Responses

  1. Malin

    Det låter som ljuv musik i mina öron! Riktigt fina bilder allihop!

  2. Margareta

    Vad kul att läsa och se dina bilder, ser verkligen lockande ut att besöka Indien. Låter skönt och avslappnande att slippa shopping och andra turister – även om jag förstår att det tar på med alla behandlingar men förhoppningsvis på ett positivt sätt, för din hälsa. Ha det gott och vi syns igen den 7e december. Ha det gott och njut av dagarna.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.