Är det imorgon det sker?

Att nu släpps alla restriktioner, 15 juli är dagen det nu skrivs och pratas om en hel del. Kommer vi i vår grupp att kunna träffas på riktigt utan att ha en dator, mobil eller annat mellan oss? I ett rum inomhus där vi kan diskutera och se? Jag är tveksam men ger det absolut ett försök utan att vara försökskaninen. Nu är det sommar och avstånd gäller fortfarande för  mig. Vad händer till hösten? Jag ser fram mot samma nollvision som det funnits med alkoholpåverkade bilförare under en längre period, som jag aldrig tror kommer att lyckas, men med ett snabbt resultat och vi kan leva tillsammans igen.

 

Själv har jag levt ganska isolerat då vi inte vetat om vi tillhör riskgrupp eller ej och fortfarande inte vet. Trots två vaccinationer är jag inte säker, vad vet vi om det som ska stoppa pandemin. Inget, skulle jag vilja säga och skriver. Många förutom mig har levt isolerade och tagit detta på allvar men säkert lika många har fortsatt och inte brytt sig speciellt mycket. För vårt bildskapande har jag sett att det också gått ner en hel del, vi tar inte lika mycket bilder. Egentligen borde vi tagit mer då många haft mer tid än normalt att vara själva, gå ut i naturen, i stan eller bara tittat runt hemma. Så nu i sommar ser jag verkligen fram mot fler bilder av mig själv och alla min underbara fotovänner som inspirerar mig så mycket.

 

Vad har jag då själv fotat under snart ett och ett halvt år? Vad har inspirerat mig? Att jag fick ett barnbarn i slutet av 2019 och kunnat följa hans liv, en kottjakt i skogen kan vara lika bra som den på asfalten.

*

Att få ta de ögonblicksbilder som ges är helt underbart och skapar minnen för livet och kanske även efter det. Ögonblicken kan vi aldrig ta igen så ta vara på dem.

 

  1. emikarlsson

    Ja du, när sker vad? Och att det aldrig blir som det var tror jag. Vi människor har däremot en tendens att glömma och gå vidare. En bra egenskap om vi tar med oss lärdomarna och lär ut dessa till de som inte ”var” med. Blir glad höra om din inspiration.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.