Mina tankar
Det går lika bra att ligga- Margareta
Eva i fokus av Margareta

är ofta i bilder. Det sägs att vi människor är olika när det gäller vår perception; vi hör, vi känner eller vi ser (i bilder). Det är säkerligen en förenkling men jag kan säga att jag är en bildmänniska. Förhoppningsvis med förmågan att känna och lyssna också. Med viss eftertanke så har jag alltid tyckt om att se på bilder och att fota. Min utveckling har gått från att fota klasskompisar, familj och barn till att nu fota andra saker. Jag önskar jag kunde säga att jag är ”den” eller ”den” typen av fotograf men så långt har jag inte hunnit i min utveckling ännu. Jag har många tankar om vad jag vill fota och några av mina projekt är; ”Betraktelser från min stad”, ”Ingångar”, ”10 års fjällvandringar” m.fl.

Och vilken hobby fotograferande är. Det ger en många betraktelser på livet, det bidrar till många naturupplevelser och bättre hälsa. För vem möter man gående ute tidigt en söndagmorgon när solen är på väg upp över horisonten, oavsett väder. Jo, fotografer och hundägare.

Lev väl!

Eva

 

  1. Margareta

    Möten med fotografer samt hundägare och du är både och så din kombination blir ju verkligen bättre hälsa och många möten.

Kommentera gärna det du ser eller läser

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.