Koncentration ... - Margareta
Cristina i fokus av Margareta

Jag heter Cristina Paulin Casplin och mitt smeknamn är Cricco.
Jag kallar mig proffsamatör när det gäller foto.  Jag älskar att resa till platser där naturen dominerar. Särskilt platser där det inte är så varmt, därför gärna polartrakterna. Jag gillar också att köra runt i vårt vackra land och i synnerhet Norrland. Kameror är alltid med, så även kikare.
Jag tar gärna bilder på både djur och växter, men särskilt fåglar och de arktiska djuren samt träd, lavar och mossor. Stenar ger mig en särskild lust att fotografera, särskilt i närheten av vatten.
Egentligen har jag fotat i hela mitt liv – från en gammal bälgkamera från Agfa på 50-talet fram till dagens digitala fullformathus från Nikon, möjligen ett intresse jag ärvt från min far.
Som pensionär med vuxna barn lägger jag en stor del av min tid på foto och astronomi. Jag kan väl säga att det fyller min tid mer än väl.
Jag har bestämt mig för att njuta av livet och det som gör mig gott. Foto har gett mig massor av sådana ögonblick. Jag är så glad och tacksam för alla dessa stunder och de vänner som funnits och finns där och njuter tillsammans med mig.”